Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Γεωργία Βούρτσα

DDS, MSc, MBA

” Η Γεωργία αποφοίτησε από την  Οδοντιατρική σχολή του ΑΠΘ το 2013. Από τότε ασκεί την οδοντιατρική ιδιωτικά και παράλληλα τελείωσε τριετές μεταπτυχιακό στην Αισθητική Οδοντιατρική στο ΑΠΘ και μονοετές διεθνές MBA στο Rome Business School. Το 2022 μετακόμισε μόνιμα στο Ηράκλειο Κρήτης όπου μαζί με το δίκτυο συνεργατών της, προσφέρουν την υψηλότερη ποιότητα οδοντιατρικών υπηρεσιών με την πληρέστερο τεχνολογικά εξοπλισμό, εντός της κλινικής. Παρακολουθεί διαρκώς σεμινάρια και έχει εξειδικευθεί στην συνολική αισθητική του προσώπου.

Προσέχει το περιβάλλον και έχει δημιουργήσει μία εταιρεία κατά της σπατάλης του φαγητού. Παίζει σκάκι από 5 χρονών, και τα τελευταία χρόνια είναι στην ομάδα των Ανωγείων.

Αγαπάει ιδιαίτερα τα ζώα και αυτή τη στιγμή έχει ένα σκύλο και μία γάτα.

Είναι πάντα πολύ υπομονετική, ιδιαίτερα δεκτική σε όσους φοβούνται τον οδοντίατρο και διατεθειμένη να προτείνει πολλές εναλλακτικές λύσεις μέχρι να βρείτε μαζί αυτή που σας ταιριάζει.”

About me (1)

Συνεργάτες

“Οι συνεργάτες θα αντιμετωπίσουν οποιοδήποτε περιστατικό χρήζει εξειδικευμένης προσέγγισης, χωρίς να χρειαστεί να απευθυνθείτε εξωτερικά.

Το δίκτυο των συνεργατών περιλαμβάνει

ορθοδοντικό, ενδοδοντιστή, γναθοχειρουργό, περιοδοντολόγο και οδοντίατρο εξειδικευμένο για παιδιά.”

 

Το Γραφείο μας

Άνοιγμα συνομιλίας
Χρειάζεστε βοήθεια;
Χαίρεται 👋
Πως μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε?